Nimate izdekov v vaši košarici.

Skupaj za plačilo: 0,00 €

Pravilnik o zasebnosti

Ta pravilnik o zasebnosti določa, kako Panb d.o.o. uporablja in ščiti vaše podatke, ko uporabljate to spletno mesto. Panb d.o.o. se zavezuje, da bo vaša zasebnost zaščitena. Panb d.o.o. lahko to politiko občasno spremeni s posodobitvijo te strani.

 

Kakšne podatke zbiramo?

Panb d.o.o. zbira sledeče osebne podatke za potrebe poslovanja: ime in priimek, naslov in kraj bivanja, naslov elektronske pošte, kontaktno telefonsko številko, geslo v šifrirani obliki ter ostale podatke, ki jih uporabniki vnesete v obrazce na spletnem mestu https://nopanic.si/. Panb d.o.o. ne odgovarja za točnost podatkov, ki jih vnese uporabnik. Za zagotavljanje varnosti in dokazljivosti se zbirajo tudi IP naslovi, iz katerih uporabniki dostopajo do spletnega mesta. Posameznemu uporabniku je ob začetku obiska dodeljen sejni piškotek za identifikacijo in spremljanje nakupovalne košarice. Panb d.o.o. lahko na uporabnikov računalnik shrani tudi druge piškotke, kot so identifikacijska številka uporabnika v šifrirani obliki (za prepoznavanje uporabnika ob naslednjem obisku) in piškotki sistema Google Analytics (analiza obiskov spletne strani). Sejni piškotki se v pomnilnik strežnika shranjujejo le za čas trajanja obiska in se izbrišejo po eni uri neaktivnosti, trajni piškotki pa so shranjeni na računalniku obiskovalca 2 leti, potem postanejo neaktivni. Preverite seznam uporabljenih

Za izčrpen seznam piškotkov si oglejte seznam piškotkov, ki je napisan tukaj.


 

Prijava na e-novice:

Uporabniki se lahko prijavijo na e-novice, s katerimi jih NoPanic do preklica obvešča o novostih v ponudbi na spletu in ostalih prodajnih mestih, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah. S prijavo na e-novice se uporabnik vpiše v seznam prejemnikov e-novic, ki je istočasno tudi baza prejemnikov ugodnosti, ki jih NoPanic nudi svojim uporabnikom (popusti za zvestobo, mesečna nagradna igra …). Za prijavo na e-novice Panb d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se uporabnik prijavi kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov, telefon in rojstni datum. Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom, uporabnik na navedeni naslov prejme potrditveno sporočilo – s tem je do preklica prijavljen na e-novice NoPanic. Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahteva, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati njegove osebne podatke za namene neposrednega trženja. Zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Uporabnik lahko zahteva tudi prenos podatkov ali seznanitev z njimi. Upravljavec Panb d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

 

Sodelovanje v nagradnih igrah:

Obdelavo podatkov, zbranih s sodelovanjem v nagradnih igrah, urejajo pravilniki o nagradnih igrah.

 

Registracija uporabnika:

V spletni trgovini Nopanic.si se lahko posameznik prijavi kot registrirani uporabnik. Vsebine spletne trgovine so dostopne tudi anonimnim neregistriranim uporabnikom (gostom). Registrirani uporabniki v postopku registracije posredujejo zahtevane podatke. Vsak registriran uporabnik dobi svoje uporabniško ime in geslo, ki je tajno. Uporabnik je dolžan zagotoviti, da bo s svojim uporabniškim imenom in z geslom upravljal izključno sam oz. od njega pooblaščena oseba. Vsak uporabnik samostojno odgovarja za vsebine, ki jih vpiše na straneh Nopanic.si. Končni kupec v spletni trgovini Nopanic.si je izključno tisti registrirani uporabnik oz. neregistrirani uporabnik (gost), ki kupuje blago za osebne namene ali nepridobitno dejavnost. Na spletnih straneh Nopanic.si je kupec izključno fizična oseba.

V primeru, da se uporabnik registrira, bo podjetje Panb d.o.o. vpisane podatke do preklica uporabjalo za obdelavo uporabnikovega naročila, pripravo še bolj relevantnih ponudb in za marketinške analize, ki bodo pomagale izboljšati prodajni proces. Podatki bodo lahko uporabljeni tudi za ponovno trženje. Uporabniku registracija olajša spremljanje preteklih nakupov in skrajša nakupni postopek. Podjetje Panb d.o.o. podatke hrani do preklica ali odjave skladno s slovensko zakonodajo. Uporabnik se lahko kadarkoli pisno odjavi z mailom, poslanim na privacy@nopanic.si, ali s klikom na gumb Izbris računa. V primeru, da uporabnik želi izbrisati uporabniški račun, mora e-sporočilo vsebovati naslednje podatke: naslov sporočila naj bo Ukinitev uporabniškega računa; v vsebini naročila mora biti navedeno ime in priimek uporabnika, naslov in elektronski naslov, s katerim se je uporabnik registriral; sporočilo mora biti poslano z elektronskega naslova, s katerim je uporabnik prijavljen kor registrirani član.

 

Nakupovanje kot gost:

V primeru, da uporabnik naročilo izvede kot gost, bo podjetje Panb d.o.o. vpisane podatke uporabilo za obdelavo oddanega naročila. Panb d.o.o. kot davčni zavezanec mora v skladu s 86. členom ZDDV zagotoviti hrambo računov, ki se nanašajo na dobave blaga ali storitev na ozemlju Slovenije najmanj 10 let po poteku leta, na katero se računi nanašajo – s tem pa se hranijo tudi podatki, ki so na računu. Kontaktni obrazci in posredovanje e-sporočil Uporabnik lahko specifična vprašanja na podjetje Panb d.o.o. posreduje tudi preko kontaktnih obrazcev ali e-naslovov, objavljenih na spletnem mestu, in s tem upravljavcu zaupa navedene podatke. Ti bodo uporabljeni za rešitev uporabnikovega vprašanja. E-naslovi, navedeni na spletni strani, niso osebni, pač pa poslovni e-naslovi. Torej niso vezani na eno fizično osebo, pač pa podatke, posredovane na ta način, lahko obdelujejo različne osebe – z namenom hitre in učinkovite rešitve uporabnikovega vprašanja. S pošiljanjem e-sporočila preko spletnega obrazca ali na naslove, navedene na tem spletnem mestu, se uporabnik strinja s splošnimi pogoji uporabe spletnega mesta Nopanic.si.

 

Pravice uporabnika

Uporabnik lahko kadar koli zaprosi za seznanitev z osebnimi podatki, ki jih upravljavec obdeluje, za njihovo omejitev, izbris, popravek ali prenos podatkov. Kakršna koli vprašanja v povezavi z varovanjem osebnih podatkov na spletnem mestu Nopanic.si pa lahko naslovi tudi na elektronski naslov privacy@nopanic.si.

 

Kako zagotavljamo varnost podatkov

Podatki, ki jih uporabnik posreduje preko obrazcev na straneh Nopanic.si ali kako drugače (preko e-maila, telefona idr.), so zaupni in se obravnavajo v skladu z veljavno slovensko zakonodajo. Osebne podatke bo Panb d.o.o. varovala ter preprečevala njihovo zlorabo. Osebni podatki bodo uporabljeni le za namene, za katere je uporabnik dal svoje soglasje. Dostop do osebnih podatkov imajo zgolj s strani Panb d.o.o. pooblaščene osebe (zaposleni, pogodbeni partnerji) z uporabniškim imenom in geslom. Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam tako, da poskrbi za varnost svojega uporabniškega imena in gesla.

Panb d.o.o. za prenose vseh osebnih podatkov uporabnika uporablja tehnologijo SSL, ki skrbi za kodiranje vseh informacij, poslanih z naročili. Podatki o plačilni kartici, ki jih uporabnik vnese v primeru takšnega načina plačila, se v kodirani obliki prenesejo iz uporabnikovega računalnika neposredno v avtorizacijski strežnik banke. Posredovanje podatkov pooblaščenim partnerjem Podatki, ki jih uporabnik zaupa upravljavcu, so zaupni. Panb d.o.o. jih ne posreduje nepooblaščenim tretjim osebam. Osebne podatke pa lahko posreduje zaupanja vrednim partnerjem ali po zakonski dolžnosti, skladno z veljavnim Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Podatki so lahko posredovani:

  • hčerinskim družbam zaradi obdelave naročil kupcev, vezanih na posamezno hčerinsko družbo;
  • družbam za obdelavo podatkov in informacijske storitve, ki zagotavljajo nemoteno delovanje spletnega mesta in njegove izboljšave (gostovanje na strežniku, e-mail marketing …);
  • marketinškim agencijam za namen ponovnega trženja (v kriptirani obliki) - podjetjem, ki zagotavljajo nemoten proces nakupa (Paypal, dostavne službe ipd.)
  • vendar le v meri, ki je nujna za uspešno izvedbo naročila;
  • pooblaščenim ustanovam, če tako zahteva zakon (sodišče ipd.).

Vsi partnerji, ki imajo dostop do osebnih podatkov, so zavezani skrbnemu ravnanju z njimi skladno z evropsko zakonodajo.

 

Privolitev

Z uporabo spletnega mesta Nopanic.si se uporabnik strinja s splošnimi pogoji uporabe, objavljenimi na tem spletnem mestu. Na tem mestu lahko uporabnik redno spremlja morebitne spremembe splošnih pogojev ter posledično način in namen obdelave zbranih osebnih podatkov. Povezava z družbenimi omrežji S klikom na ikono posameznega družbenega omrežja (Facebook, Instagram), ki se nahaja na spletni strani NoPanic, lahko uporabnik preprosto dostopa do profilov podjetja Panb d.o.o. na družbenih omrežjih in objav drugih profilov na družbenih omrežjih z vsebino, vezano na Panb d.o.o.. Klik na te gumbe-ikone družbenemu omrežju omogoča, da uporabniku hitro ponudi relevantne informacije, glede na uporabnikovo spletno aktivnost. Upravljavec osebnih podatkov je: Panika d.o.o., Savska cesta 3, 1000 Ljubljana, Slovenija, SI 89008472. Morebitna vprašanja o zasebnosti in obdelavi osebnih podatkov lahko naslovite na privacy@nopanic.si.

Seznam piškotkov, ki jih zbiramo

V spodnji tabeli so navedeni piškotki, ki jih zbiramo in informacije, ki so shranjene v njih.

Ime piškotkaOpis piškotka
CART Povezava z nakupovalnim vozičkom.
CATEGORY_INFO Shrani informacije o kategoriji na strani, ki omogoča hitrejše prikazovanje strani.
COMPARE Elementi, ki jih imate na seznamu primerjalnih izdelkov.
CURRENCY Vaša prednostna valuta
CUSTOMER Šifrirana različica vašega kupčevega ID-ja s trgovino.
CUSTOMER_AUTH Indikator, če ste trenutno prijavljeni v trgovino.
CUSTOMER_INFO Šifrirana različica skupine odjemalcev, ki ji pripada. Šifrirana različica skupine odjemalcev, v katero spada.
CUSTOMER_SEGMENT_IDS Shrani ID segmenta stranke
EXTERNAL_NO_CACHE Zastava, ki označuje, ali je predpomnjenje onemogočeno ali ne.
FRONTEND ID seje na strežniku.
GUEST-VIEW Omogoča gostom urejanje svojih naročil.
LAST_CATEGORY Zadnja kategorija, ki ste jo obiskali.
LAST_PRODUCT Zadnji izdelek, ki ste si ga ogledali.
NEWMESSAGE Označuje, ali je bilo prejeto novo sporočilo.
NO_CACHE Indicates whether it is allowed to use cache.
PERSISTENT_SHOPPING_CART Povezava do informacij o vašem vozičku in zgodovini ogledov, če ste vprašali spletno mesto.
POLL ID vseh anket, o katerih ste nedavno glasovali.
POLLN Informacije o kakšnih anketah ste glasovali.
RECENTLYCOMPARED Elementi, ki ste jih nedavno primerjali.
STF Informacije o izdelkih, ki ste jih poslali prijateljem.
STORE Pogled trgovine ali jezika, ki ste ga izbrali.
USER_ALLOWED_SAVE_COOKIE Označuje, ali je uporabnik dovolil uporabo piškotkov.
VIEWED_PRODUCT_IDS Izdelki, ki ste jih nedavno ogledali.
WISHLIST Šifriran seznam izdelkov, dodanih na vaš seznam želja.
WISHLIST_CNT Število elementov v vašem seznamu želja.